Bosbessenmuffins recept voor ontbijt muffins met blauwe bessen is de oplossing voor een gezond, lekker en vooral snel ontbijt.

Blauwe bessen verwerken in muffins is vaak de klassieke manier om de muffins te vullen. Muffins zijn super makkelijk en lekker om als ontbijt te gebruiken, maar zeker net zo lekker bij de koffie of thee.

Ontbijten is heel belangrijk! Goed ontbijten geeft je lichaam weer nieuwe energie, en zorgt ervoor dat je je bijvoorbeeld beter kunt concentreren op je werk.

Als je niet ontbijt, komt je spijsvertering minder goed op gang. Ben je niet zo dol op brood op de vroege ochtend?

Met deze bosbessenmuffins is elk ontbijt een feestje! Bak ze in het weekend, pak ’s ochtends een muffin, of twee 😉 en de dag kan niet meer stuk!

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en doe het bakpapier in een cupcakevorm of muffinvorm
  2. Meng alle ingrediënten in een kom tot een dikke brij en schep een laagje in de vormpjes
  3. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten gaar in de oven
Tip:
  1. Gebruik zuivelspread op basis van normale melk, doe er lekker meer dan 15 bosbessen of ander (gedroogd) fruit in en gebruik ahornsiroop i.p.v. honing!

Laat een reactie achter