Artikel

Oesterzwam kroket, hamburger, bitterbal en chips

Tekst: Smaakvol Noord-Holland Fotografie: Smaakvol NH

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen.
De zomer komt er weer aan, dus tijd om bewuster bezig te zijn met wat je eet.

Als je lekker, maar gezonder wilt eten, dan heb ik een prachtig product voor je: GRO Together. We hebben een aantal producten van hen gekregen om uit te proberen en te proeven.

“Onze producten van oesterzwammen helpen de impact op het milieu te verminderen, en zijn daarnaast ontzettend lekker. Het is een begin naar een betere toekomst.”

“De oesterzwammen die wij in onze producten gebruiken worden op koffiedik duurzaam geteeld. Hierdoor ontstaat er een smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwam waarmee verrassende producten worden gemaakt.”

“Producten als oesterzwam carpaccio, een burger, een (oven)kroket, een ragoutbroodje, een (oven)bitterbal en Krupi chips. Een bijzonder en lekker alternatief voor de ‘gewone’ kroket, bitterballen of burger.”

De oesterzam burger, de bitterballen en het ragoutbroodje vielen zeker in de smaak. Het is een makkelijk en leuk alternatief voor een vrijdagmiddagborrel, een lekker hapje in het weekend of op een verjaardag.

Om het gerecht helemaal vega te houden, hebben we bij de zoete aardappel friet gemaakt en in de oven gebakken.

De Krupi chips heeft de structuur van kroepoek en smaakt ook erg goed.

Verrassend lekkere producten als je je tijdens het eten ineens bedenkt dat wat je eet van oesterzwam is gemaakt. Zelf ben ik een liefhebber van oesterzwammen, wanneer het kan verruil ik de kip voor oesterzwammen en andere soorten paddenstoelen.

Probeer de producten van GRO Together  zeker eens uit! Hoe leuk is het om jouw collega’s te verrassen met heerlijke hapjes tijdens de vrijdagmiddagborrel, of vrienden tijdens een voetbalwedstrijd op tv of familie tijdens een verjaardag.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met de producten van GRO together.


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©