Artikel

Support Your Locals

Tekst: Smaakvol NH Fotografie:Smaakvol NH

Support Your Locals: Brownie & Downies + Wijntjeproeven.nl

Thuis samen genieten van een zorgvuldig samengestelde High Wine Box met drie heerlijke gerechten, bereid door de chef- kok van Brownies & Downies in Alkmaar en daarbij drie passende Griekse wijnen van wijntjeproeven.nl.

Jeffrey Beermann, initiatiefnemer van wijntjeproeven.nl, een webshop voor wijnen, en Inez en Barbera, eigenaars van restaurant Brownies & Downies in Alkmaar, zijn een ontzettend leuke samenwerking aangegaan: samen hebben zij een high wine box samengesteld met daarin een 3-gangen diner.

De eerste gang: tonijn met sesam, citroenmayonaise, zoetzure groentes, asperges en een eitje.
De tweede gang: carpaccio met Parmezaanse kaas, pesto, gegrilde groentjes en krokante kaas.
De derde gang: quiche van Thaise curry met kip en watermeloen met zoetzure rode ui

Elke gang wordt begeleid door fantastische wijn. De wijnen zijn Grieks en bestaan uit een bijzondere druivencombinatie, zijn zeer  toegankelijk en hebben een laag alcoholpercentage.

Dus als je het nog lastig vindt om de deur uit te gaan i.v.m. corona kun je de high wine box bestellen vanaf 2 personen en geniet je thuis samen met vrienden of familie thuis.

In de box vind je een uitgebreide beschrijving over de gerechten en de daarbij horende wijnen. De gerechten maak je thuis eenvoudig zelf op.

De high wine box met drie gerechten en drie flessen wijn is vanaf twee personen te bestellen voor € 23,75 per persoon.

Bel of app jouw bestelling door naar Jeffrey en Barbera via 06 – 44 43 79 37


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©