Artikel

Valentijn-menu

Tekst: Aangeleverd Fotografie:Aangeleverd

Event Culinair is bij uitstek het adres voor het verzorgen (èn bezorgen) van kwalitatief hoogwaardige culinaire dinerboxen.

Speciaal voor Valentijn bereidt chef Graeme Noon met veel liefde een mooi en betaalbaar 4-gangen menu voor thuis. In samenwerking met De Flessenzaak, een nieuwe en lokale slijterij uit Hoofddorp, zijn daar passende wijnen bij uitgekozen, die mee bezorgd worden.

Om het VALENTIJN-menu te bereiden hoef je zelf geen ervaren kok te zijn. Aan de hand van eenvoudige instructies kun je de gerechten in een handomdraai op tafel toveren.

Aan de hand van de mooie foto’s van de bekroonde food fotograaf Lyan van Furth kun je zien hoe je het geheel mooi op een bord legt.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen: het Event Culinair team staat 14 februari de hele dag èn avond tot je beschikking om tips te geven via zoom.

Je geliefde zal verbaasd staan en een romantische avond is gegarandeerd.

De chef inhuren als privé VALENTIJN chef kan natuurlijk ook; vanaf €150 pp. nb Bezorgen kan sowieso in de Haarlemmeer, Kennemerland en Amsterdam.

In overleg ook met een speciaal gekoeld transport in heel Noord Holland. www.eventculiair.nl

Wijn- en drankspeciaalzaak

Dé Flessenzaak is sinds mei 2020 de wijn- en drankspeciaalzaak in Hoofddorp, met een uitgebalanceerd assortiment: fijne wijnen, veel keuze in gedistilleerde dranken en een groot en wisselend assortiment speciaalbieren.

Eigenaar Stefan is pas 39 jaar, maar heeft al 20 jaar ervaring in de slijterij én is vinoloog. Adviseren vindt hij het leukste dat er bestaat, dus schroom niet en vraag maar raak.

Corina Dercksen, founder & owner van Event Culinair, houdt niet van loze kreten. Zij noemt zichzelf ‘gewoon’ een goede, maar tevens een bijzondere cateraar.

Door de jarenlange ervaring in de evenementenbranche (bijna 30 jaar) is heel veel mogelijk en niets is haar te gek.

Dit kan zijn de culinaire invulling van hapjes als voor een volledig privé diner door hun eigen chefs of Michelin sterren koks, en alles wat er tussen in zit.


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©