Klein Geluk ontbijt & lunch

De Zevenhoeven 23
1963 SB Heemskerk
Telefoon: 06 18 19 37 01
E-mail: info@kleingelukontbijtenlunch.nl

Gezond en glutenvrij eten is meer dan alleen een trend, het is een noodzakelijke behoefte voor sommige mensen. Een behoefte waarbij je vrijwel alle lekkere dingen, zoals koekjes en taartjes moet laten staan, maar ook iets simpels als ontbijt & lunch.

De verhalen van mensen, waarbij glutenvrij eten een noodzaak is, hebben initiatiefneemster Janneke Kiekens zo geraakt. Het altijd maar bewust en alert zijn en precies moeten weten wat er in een gerecht zit. Wat er allemaal bij komt kijken, wanneer je gezellig gaat lunchen met vrienden of een hapje gaat eten met collega’s.

Toen ze dat hoorde is ze gaan beseffen dat het niet vanzelf sprekend is dat je alles kunt eten. Zelf hoeft Janneke geen rekening te houden met wat ze eet, een voedselallergie of intolerantie heeft zij niet en gaat dus onbezorgd uit eten. Dat onbezorgde gevoel, dat klein geluk, wil zij anderen ook geven.

Janneke is  de uitdaging om gezondere, glutenvrije en lactosevrije varianten van haar taarten te maken met liefde aangegaan.

VOLG ONS OP INSTAGRAM #SMAAKVOLNH


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©