Sencha Lunchstore

Menukaart

ZOETE PROEVERIJ
p.p. € 8,95
Exclusief via Smaakvol NHAdres

Koorstraat 19,
1811 GM, Alkmaar
Telefoon: 072 220 07 59
info@sencha-lunchstore.nl
Bezoek Sencha op Facebook

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
09.30 – 17.30 uur

Zondag
10.00 – 17.00 uur

Tijdens een inspirerende reis door Australië stelden Loan en haar vriend zichzelf de vraag ‘Wat willen we nu echt? Waar worden we gelukkig van?’.

Het idee, een winkeltje met meubels, koffie, thee en lunch, waar Loan haar liefde voor (fairtrade) meubels, het bakken van taartjes en het uitproberen van recepten kan combineren.
Door het zien wat koffietentjes in Australië voor sociale betekenis hebben, de gastvrijheid en het gevoel van thuiskomen wist Loan wat ze wilde. Mensen iets geven, een warm welkom en het delen met elkaar.

Zo is Sencha, een woonwinkeltje in het centrum van Alkmaar, een feit geworden. Als je binnenkomt krijg je een warm en huiselijk gevoel. Een mooie inrichting met Scandinavische, vintage en industriële meubels en accessoires. Alles is te koop. Zo kan het zijn dat de stoel waarop je zit verkocht wordt terwijl je geniet van je kopje koffie.

Wanneer je vaker bij Sencha komt, ontdek je de bijzondere smaken van de taartjes. Bijna elke week probeert Loan een nieuw recept uit. De liefde voor bakken is ontstaan door haar Oostenrijkse schoonmoeder. Eerst met kijken en wat helpen, al snel stonden ze samen in de keuken te bakken en nieuwe recepten uit te proberen.

De broodjes op de kaart en de taartjes bedenkt Loan allemaal zelf, zijn ze bestaand, dan geeft ze er haar eigen smaak aan. De taartjes zijn de ene keer glutenvrij of veganistisch en de andere keer gewoon ordinair lekker met alles d’r op en d’r in. Alle producten zijn zonder toevoegingen of E-nummers en Loan werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Heb je de courgette brownie of de pompoen cheesecake al geproefd?

Ben je op zoek naar unieke meubels en accessoires, loop dan binnen bij Sencha en maak je keuze, terwijl je geniet van een heerlijke lunch.


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©