Tuinkoken.nl

Adres
Middenweg 604
1704 BS Heerhugowaard
Telefoon: 06 12242368
www.tuinkoken.nl

Ilona Hollaar, eigenaresse van Tuinkoken.nl is opgegroeid in Nederland, maar dankzij haar Hongaarse vader heeft ze een groot deel van haar jeugd doorgebracht in zijn thuisland Hongarije. Buiten koken zit er bij haar helemaal in en daarom was het eigenlijk een logische stap om de traditionele Hongaarse driepoot en kookkachel aan te bieden in Nederland.

“Een voordeel voor mij is dat ik alle producten die ik verkoop in de webshop ken. Ik ben er mee opgegroeid. Als we iets nieuws hebben proberen we het altijd uit. Zo kun je de klanten goed adviseren en tips geven over bijvoorbeeld hoe een vuurtje te maken, of wanneer gerechten juist snel of langzaam garen en welke pan het beste bij welke driepoot past. Eigenlijk verkopen we niet van een plaatje, maar uit ervaring.

Dat maakt de markten ook erg leuk. Ik kan alle vragen over het product beantwoorden, maar ook veel vertellen. Daardoor word je zelf enthousiast en de klant ook. Online, via de webshop is dat soms lastiger over te brengen. Ik hoop dat door middel van dit verhaal de klanten zien hoe gedreven is ben.”

VOLG ONS OP INSTAGRAM #SMAAKVOLNH


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©