Noord-holland

Puur vrienden koken de kas leeg

Tekst: Smaakvol NH Fotografie:PUURgroenten

Bij PUURgroenten koken we de Kas nog eenmaal leeg voordat de horeca weer van start mag.

PUURgroenten, is leverancier en teler van het grootste assortiment eetbare bloemen, micro en mini groenten, kruiden, gesuikerde bloemen en aardappelen van Europa.

Kweker Han Lammers, ook zwaar getroffen door de coronacrisis, organiseert donderdag 21 mei tijdens hemelvaart, het evenement “Puur vrienden koken de kas leeg”.

Normaal leveren ze aan 350 restaurants in binnen- en buitenland hun eetbare bloemen en microgroenten, maar tijdens de coronacrisis ligt dat compleet stil.

Drive thru-restaurant

Om het overschot niet te hoeven weggooien, heeft Han een drive thru-restaurant bedacht. Op het erf staan verschillende foodtrucks waar chefs gerechten maken met de groenten en bloemen van PUURgroenten. Ze koken de kas nog eenmaal leeg.

Tijdens het wachten in de auto is er file entertainment van Rock en Retro.

Het gaat als volgt in z’n werking; je rijd met je auto het erf op en bestelt het complete 4 gangen diner keuze vega, vlees of vis met lekker soepje, mooi boeren brood en smeersels. Een PUUR smaakbommetje als voorgerecht en verse frieten met lekkere klodder mayo en last but not least een dijenkletser als toetje.

Na het betalen van €29.00 rij je verder en ga je lekker ergens picknicken.

Donderdag, Hemelvaartsdag van 15.30 tot 19.30 u
Een drive thru met muzikale omlijsting op het boerenerf, met dikke Bertha, rookovens, visgerei.

Kolhornerweg 4a
1775PN Middenmeer

PUURGroenten hanteert de RIVM richtlijnen.

Met medewerking van: Strandpaviljoen Noorderlicht Hemingways Beach restaurant, Meerhoeve Middenmeer, Welcome Foodlovers, Dutch Seafoods, Rock en Retro, Erdem Tuncer blonde d’Aquitaine horeca leveranciers.


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©