Eten, drinken en koken in Noord-Holland

Smaakvol Noord-Holland is een platform dat horeca, food ondernemers en consumenten verbindt.

Smaakvol Noord-Holland is een idee van Gideon Teubl. Een aantal jaar geleden viel het mij op dat ik steeds naar dezelfde horeca ging om te eten of wat te drinken. In Alkmaar ging ik standaard naar het Waagplein, in Haarlem de Grote Markt en in Hoorn de Rode Steen. Tegenwoordig heeft een stad veel meer te bieden dan alleen de zaken rond de pleinen. Samen met Smaakvol Noord-Holland ontdek je die leuke en net iets andere horeca.

Wij stellen je voor aan de mensen achter de horeca en de food-onderneming. Zo leer je hun passie kennen en kom je erachter wat hen beweegt. Ook vertellen zij jou het geheim van de chef. Deze geheimen, de gerechten, die de chef kookt kun jij stap voor stap zelf thuis uitproberen.

Via de agenda houden we je op de hoogte van festivals en evenementen die te maken hebben met eten, drinken en koken.
Elke dag breiden wij ons platform uit met interessante blogs, recepten, verhalen en interviews van ondernemers.

 Heb jij ideeën?

Heb jij net als wij een passie voor eten en drinken, heb jij ideeën of wil jij meewerken om Smaakvol NH nog leuker en mooier te maken, stuur ons dan een email en vertel op welke wijze jij een bijdrage kunt leveren.

Bedrijf aanmelden

Heb jij een horecaonderneming of ben je food ondernemer in Noord-Holland en wil jij ook je verhaal vertellen en je producten laten zien op Smaakvol NH, vul dan het aanmeldingsformulier in.

Ons team

Wij zijn een klein team met een passie voor eten en drinken, met name voor ambachtelijke biologische streekproducten. We zijn gefascineerd door de verhalen van de horeca- en food-ondernemers. Ons doel is jou kennis te laten maken met deze ondernemers uit Noord-Holland.

Aan het werk

VOLG ONS OP INSTAGRAM #SMAAKVOLNH


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©