Overnachten

De combinatie van een koffietentje en een
bed and breakfast maakt het zo leuk

Tekst: Monica Dekker Fotografie: FrankaFotografeert

“We love to create
beautiful memories”

 

In de gezellige, knusse Hekelstraat binnen de oude stad van Alkmaar vind je ‘B&B Bloem’. Hier kun je slapen, ontbijten en lunchen. “Op onze eerste verdieping hebben we een prachtig appartement met een eigen opgang gecreëerd”, vertelt Irma Driessen – samen met haar man Michaël Spanjaart eigenaar van ‘B&B Bloem’. “We hebben twee kamers. Een grote lichte woonkamer met keuken aan de straatkant en een slaapkamer met badkamer en dakterras aan de achterkant. Dus als het mooi weer is, kun je direct vanuit de slaapkamer heerlijk op het dakterras genieten van de zon en het uitzicht over de oude binnenstad.”

Verse croissants

“Het appartement heeft mooie oude details, zoals de glas in lood ramen en de houten balken. De keuken en de badkamer zijn nieuw, net als alle meubels en accessoires. We hebben gezorgd voor een ‘Nespresso’ en een waterkoker, zodat je zelf koffie en thee kunt zetten. ’s Ochtends kun je heerlijk ontbijten in onze Bakery. We hebben verse croissants, yoghurt met huisgemaakte granola en een heerlijke koffie of thee. Ook bieden we een lunch om mee te nemen.”

Onvergetelijke herinneringen

“De combinatie van een koffiegelegenheid en een Bed and Breakfast maakt het voor ons ontzettend leuk. Onze gasten leggen we graag in de watten, we geven graag tips over wat er in de omgeving te doen is, en natuurlijk verzorgen we ’s ochtends een heerlijk ontbijt. We willen onze gasten een onvergetelijke herinnering geven en bijdragen aan hun vakantie-ervaring. Dit is onze kracht. We love to create beautiful memories.”

VOLG ONS OP INSTAGRAM #SMAAKVOLNH


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©