Geheim van de chef

Broodje gerookte kipfilet met houmous

Recept: Smaakvol NH Fotografie: Franka Fotografeert

Wat heb je nodig:

  • 4 plakjes gerookte kipfilet
  • houmous
  • gedroogde abrikozen
  • shiso purper cress
  • veldsla
  • 2 sneetjes brood
  • peper

Een heerlijk broodje om zo uit ’t vuistje te eten. Je kunt twee sneetjes brood, zoals we in dit recept doen, gebruiken of een bolletje.

Leg de sneetjes brood op een bord en zet alle ingrediënten klaar.

1. Smeer een laagje houmous op de sneetjes brood.

2. Leg één sneetje even apart, deze heb je pas op het eind weer nodig.

3. Pak wat veldsla en leg dit naast elkaar op het ene sneetje brood.

 

6. Pak de plakjes gerookte kipfilet en leg deze in de breedte naast elkaar over de veldsla heen.

5. Snijd de gedroogde abrikozen doormidden en leg ze naast elkaar op de plakjes gerookte kipfilet.

6. Maak je broodje af met wat blaadjes cress en leg het tweede sneetje brood met de besmeerde kant op het belegde broodje.

Eet smakelijk!

VOLG ONS OP INSTAGRAM #SMAAKVOLNH


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©