Geheim van de chef

Vega tortilla wraps

Recept: Simone Lavrijsen Fotografie: Aangeleverd

Ik ben wel fan van vegetarische recepten doordeweeks, je kunt er eindeloos mee variëren.
Dit recept is zo gemakkelijk en kan zowel koud als warm gegeten worden. Zelf heb ik de voorkeur voor koud.

Vega tortilla wraps met salade

Serveer deze wraps met een salade.
Gang Hoofdgerecht, lunch
Keuken Nederlands
Trefwoord vegan, vegetarisch
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 2 personen

Equipment

  • Groot mes
  • snijplank
  • Koekenpan (of bbq)

Ingrediënten

  • 2 bietenburgers (of andere vegetarische burger)
  • Klein bakje satésaus
  • 2 st Wortel Tortilla (No fairytales)
  • (klein zakje) Slamix
  • 4 Augurken
  • 100 gr Wortel julienne
  • 200 gram Burrata of mozzarella
  • 2 stuks Tomaat
  • 1 el Balsamico azijn
  • 1 el Olijfolie
  • snuf Peper en zout

Instructies

  • Beleg de tortilla met satésaus (dat kan koud of warm)
  • Bak (indien gewenst) en snijd de bietenburger in dunne plakjes en leg bovenop de satésaus
  • Garneer met wortel en augurk
  • Snijd de tomaat, burrata en mix dit met de sla
  • Garneer met balsamico azijn, olijfolie en maak af met peper en zout
  • Geniet ervan!

VOLG ONS OP INSTAGRAM #SMAAKVOLNH


Alle rechten voorbehouden. Smaakvol Noord-Holland ©