Geheim van de chefWrap met tonijn en kaas
Recept: Smaakvol NH Fotografie: Smaakvol NH

Deze heerlijk wrap met tonijn en kaas is super lekker. Net als alle andere recepten kun je ook met deze wrap variëren wat betreft ingrediënten.
Vul de wrap met bijvoorbeeld sla of rucola, of als je van crunch houdt voeg je walnoten toe. Maak hem hoe jij het lekker vindt.
Wrap met tonijn en kaas
Gang Borrelhapje, Hoofdgerecht, lunch Keuken Mediterraan, Nederlands Trefwoord kaas, tonijn, wraps Bereidingstijd 25 minuten Oven
snijplank
Mes
lepel
kommetje
schaal
- 2 blikjes tonijn op water
- 10 kerstomaatjes
- 4 lente-uien
- 1 selderij stengel
- 1 wortel
- Geraspte kaas (emmentaler)
- 8 Tortilla wraps
- Srirachasaus
Dressing
- 2 el Yoghurt
- 4 el Witte wijnazijn
- 2 el Mosterd
- snuf zout en peper
Meng de yoghurt, azijn en mosterd in een kommetje met wat zout en peper
Lek de tonijn uit
Voeg de tonijn in de schaal en breek de tonijn uitklaar
Voeg de yoghurt dressing toe en schep door
Snij de lente-ui dun en voeg toe aan de tonijn (houd wat groene stukjes lente-ui over voor de garnering)
Snij de selderij en wortel heel dun en voeg toe
Schep alles goed door
Verwarm de oven op 200 graden
Snijd de tomaatjes in dunne plakjes en zet apart
Rasp de emmentaler kaas
Opmaken van de wrap
Vul de wrap met de geraspte kaas en leg in de oven totdat de kaas gesmolten is
Haal de wrap uit de oven en smeer op de helft van de wrap de tonijn Leg er de tomaatjes op en besprenkel de lente-ui
(Je kunt er ook rucola op doe voor een beetje pit als Sriracha saus te heet is)
Vouw de wrap op en eet smakelijk!